Krvavá květina (bloody Flower)

Krvavá květina (bloody Flower)

Anotace: nevím jak mě to napadlo prostě jsem šla tak poulici a myšlenyk přišli ke mě

Krvavá květina

Jako omluvu
donesl jsem ti květinu-krvavou

Na duši sem tě pohladil
Místo toho jsem tě zranil

Teď kuli mě tvé srdce krvácí
Hodují si na tvé mrtvole racci
-Vyžrali ti oči

Nechtěl jsem tě krásko bodout
Ale když sem tě tam viděl nahou
-s ním
Nemohl jsem se vzteku ubránit!

Teď v lese kopu dva hroby
Tvé bílé tělo září-všude krev

Špinavá zem a hlína snad odnese tu nenávist…Mnou

Tak ptám se tě ,kdo já jsem?
Autor Yukki, 27.04.2008
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: Azazen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Velice hezké, má to silný podtext.
Azazen

27.04.2008 20:27:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí