Sila letieť

Sila letieť

Anotace: básnička po slovensky ale verím že sa bude páčiť ;) nadpis hádam hovorí o všetkom

Nechaj ružu kvitnúť
aj keď sa zdá byť planá
a ak máš už raz padnúť
spomienka na teba je večná

ale na sekúnd pár sa vzniesť
a stúpať hore sťa dym
zabudnúť na rozchod ciest
na krivdu dychom posledným

na sekúnd pár sa vzdať
zabudnúť na zlo a svoje si vziať!
nuž daj zbohom nemožnému čo nesmieš mať
pre vidinu šťastia srdce si lámať
Tak leťte cez tmy osídla
nájdite svetlo a rozprestrite krídla!
Autor Escheria, 28.04.2008
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí