Cesta

Cesta

Anotace: Někde to nesedí,někde je to moc dlouhý - já vim xD

Elf jasnou nocí utíká,
měsíček bílý svítí dál.
Pod závojem krásné noci,
spěchá své milé ku pomoci.

Jeho elfka - krásná,milá
se v temném lese ztratila.
On však ví, že jen stěží
se vedle ní znovu položí.

Ta,co v něm svou lásku skryla,
už z dáli jasně zpívá.
Píseň temnou, avšak zjevnou.
Zpívej, zpívej srdce mé!

Bránu černou stráží čas,
elf tam nikdy nedorazí včas.
Průchodem duší projde snad,
copak elfíku, ty máš strach?

Z povrchu země,
on šlápl vedle.
Co všechnos zkazils.
Elfe tys tam byl!

Světlem dne,temnotou noci,
spěchá sé milé pomoci-
Teď už jen řve,netvory kosí.
Všechno své u srdce nosí.

Zámek černý stráží Naas,
do náručí ji vezme zas.
Snad nechytí nás zas.
Elfe ty máš strach?

Ve věčném objetí žijí snad,
elf a elfka sešli se v nás.
Celím světem prošel sám,
teď ortel svůj má a měl ho dát nám.
Autor Rina, 28.04.2008
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí