Lov

Lov

Anotace: Kdo to řek? Snad ne já? .....Asi já....že je láska krásnej cit?...láska bodá jako nůž

Lov

Tak jsme zas došli na další most
Přes který přejdeme dál každý sám
Po lásce zbude nám jen holá kost
Vzpomínky změní se v smrtící lán

Tak jsme zas lásko se minuli v davu
Zase jsme s brýlemi kráčeli dál
A na lásku nikdo z nás už nemá hlavu
V tichu se vyprázdnil večerní sál

Tak jsme zas miláčku ve stínu padli
Noc se nám směje do tváře
Květiny od Tebe dávno mi zvadly
A my zase hrajem hru na lháře

Tak jsem zas miláčku dýku si vzala
Chystám se na lov večerní…
Bych Tě v té temnotě ubodala…!
Než Ty dáš úder mi poslední.
Autor Isobel, 29.04.2008
Přečteno 285x
Tipy 8
Poslední tipující: sýc, Noc17, Petbab, Mácha, Lucie Teru
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bezchybná..napsala jsem něco podobného...to je zvláštní

bravo...

15.05.2008 10:37:00 | Noc17

Nádhera, nádhera, prostě nádhera..

30.04.2008 10:33:00 | Mácha

To je skvělá báseň.......úží dech

29.04.2008 19:39:00 | Lucie Teru

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí