To místo

To místo

Anotace: ...

Chci jít tam,
Ptát se kam?
Tam kam vítr nevaje,
tam, kde teplo je,
těm, kteří teplo chcou,
místo,
kde všichni šťastní jsou,
ptáci pějou,
svět se směje,
nikdo se zimou nechvěje,
nikdo nemá hlad.

Jen,
kde hledat místo štěstí?
Co je to štěstí,
a jak ho mám hledat,
kterým směrem mám se dát?

Ptát se ptát,
a čekat a čekat.
Odpověď co nepřichází,
Ten pocit až mrazí.

Co je to štěstí?
každý mluví o štěstí,
kdo je šťastný? Ten, kdo zdraví má?
Snad.

Když se člověk sám sebe ptá,
jsem já vůbec šťastný?
Bohatý, chudý, mocný.
Kdo není dychtivý,
ten je šťastný.

Mluvit o štěstí,
dokola a dokola.
Však o čem jsem teď mluvila?
O citech, o přání,
smích, pláč, štěstí…
dokola a dokola!

Přání, sny, touhy,
pocity.
Kdo sní, touží a přeje si,
ten může mluvit o štěstí.
Autor Tiki, 29.04.2008
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí