Jiné to nebude

Jiné to nebude

Anotace: Chvilkové opojení... ani nevím čím. Hrdě mohu prohlásit, že jsem psala lepší...

máš svou flotilu
nesplněných snů a přání
jdeš s ní do každé bitvy
a nebojíš se omylu

pláčeš pro krásu života
a ráno, až tma odejde spát
nad nelidskostí bytostí,
co říkají si lidi

a dávno víš,
že jiné to nebude
ne teď
ne tady

letmé úsměvy, letmé dotyky
polibek, jako smítko ve vesmíru
rozloučení
polibek

konec

další zlomená duše do sbírky
dožiješ se vnitřního míru?
netušíš

jdeš a hledáš další
přejezen naivity
a sladkých řečí
už ničemu nerozumíš
mizíš

a víš
že jiné to nebude
ne tady
ne teď
Autor runa, 29.04.2008
Přečteno 301x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, hanele m., Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a mozno bude...

22.03.2009 20:26:00 | Terulienka

chápu...

02.01.2009 04:01:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí