Vím, že jste

Vím, že jste

Anotace: ...

Neznám Vás, Vaše touhy, sny a přání,
avšak i přes to báseň píši Vám.
Buďte mým andělem, buďte mou paní,
já hýčkat budu Vás, přísahám.

Veďte mne životem, tak jak vedla jste jiné,
ukažte mi světlo v temnotách.
Zakryjte přede mnou lidské stránky stinné,
nechci jít vice v prázdnotách,

kterými mnohokrát za život projdeme,
tam není nic, tam není smích.
Ukažte mi, anděli, kde krásu najdeme,
my, kteří se topíme v bezadějích.
Autor Dreamer.Z, 29.04.2008
Přečteno 219x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, Pišák, Druhá jizva v duši, Známá - Neznámá, Psavec, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí