Samota

Samota

Anotace: ani nevím proč ale musel jsem zase psát... nějak jsem u toho nepřemýšlel a lezlo to ze mě tak jak to tu čtete

Vnímej to ticho,
a tmu, která ti brání v bytí
Nahořklá chuť samoty...
Uvízla na patře, vpletená do nití...

V dým se mění sny a cíle,
mizí pomalu, kdo ví kde.
Vzpomínáš na láskyplné chvíle,
teď, když bolesti je přehršle...

Přátelé se mění v zrádce,
ve felešné kamarády,
však ty, které znáš jen krátce,
mohou darovati cenné rady...

Poslouchej ten dětský křik,
musí být nekde blízko,
pár ran a křik rázem ztich,
chudák, bezzbrané dítko...

Naděje na štěstí se kdesi ztrácí,
usínáš se slzami pod víčky,
strach z dalších dní se stále vrací
uspořádám lov na sýčky...
Autor Vain Hope, 29.04.2008
Přečteno 260x
Tipy 8
Poslední tipující: susana načeva, Lilly Lightová, susuvlacek, Vampiric.Angel, Psavec, a_tao
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbilo se mi to...ST

14.03.2009 16:51:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí