Krajina noci

Krajina noci

Anotace: bla bla...

Krajina noci

Když luna se schoulí
V náruči děravé
Mračna a noci chlad
Rozptýlí naději

Jsou vzpomínky jediné
V tom kraji sychravém
V tom kraji bez lásky
Kde slzy jen zbývají

Když slunce se schová
Pod roušku půlnoci
Stíny se prodlouží
Lilie uvadá

A duše
už nepláče
Podlehla bezmoci
Tak k hvězdě své
Naposled…
Pohleď!!

Vždyť zapadá...
Autor Isobel, 30.04.2008
Přečteno 250x
Tipy 6
Poslední tipující: sýc, 6thSun, Noc17, Petbab
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi působivé, i forma se mi líbí. I roboti souhlasně přikyvují, že z básně jde chlad - ICE

22.08.2008 15:54:00 | sýc

lilie a noc.. magické.. ať ji rosa nad ránem k životu navrátí

01.05.2008 08:19:00 | Petbab

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí