Aromaterapie

Aromaterapie

Anotace: Včera mi přiletělo milé oznámení, JirkaS vám posílá z dovolené pozdravení... :o) a já děkuju za to, jak je mi u vás krásně voňavo...

Voní...
levandulí, když hlava bolí,
heřmánkem, poranění hojí,
voní lesem, ta vůně vždycky osvěží,
vzácnou růží, prostou fialkou, protěží...

Voní...
cypřišem, bergamotem, badyánem,
právě probuzeným jasným ránem,
lesní jahodou, co největší hlad zažene
nebo tichým vlahým letním večerem...

Voní...
chviličky mezi vámi.
Voní přátelstvím,
srdečným usmíváním...
Autor Cecilka, 26.07.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí