Noc rozepla stříbrný knoflík

Noc rozepla stříbrný knoflík

Anotace: ***

Noc rozepla stříbrný knoflík,
dálkou omamně zavoněla,
přehebkou nitkou
do sítí pochytala,
báječně tajemná vzrušení.

..povzdychl obzor ohvězděný..

Slyší,
tajná šeptat přání,
každý bolesti květ.

..kolem proletěla sova
v drápcích svírala kořínek,
staré pověry a moudré rady..

Sladce vzlykla
podivná hlubin něha.

Ještě umíme snít!

..zvoní
galaxie stříbrných plíšků,
černého koně
při cvalu zdobí,
návěj hřívy šlehne tmou,
pod kopyty
vzdušné vzrušení,
mezi očima štěstí
a bláznivě ošidné hry..

Odsouzený vesmír
tiše k růži přivoněl,
a noc,
ta potměšilá kráska,
knoflík zapla.
Autor isisleo, 30.04.2008
Přečteno 253x
Tipy 22
Poslední tipující: fialová, vodnař, Šerpík 1, a_tao, Bíša, Lota, Psavec, takova, s.e.n, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Noc je jako každá ženská....
Rozepnutí naznačila, nechala k růži přivonět.
Blůzičku si rychle zapnula - než mohl vesmír něco uvidět.

05.05.2008 10:29:00 | Šerpík 1

...ta je opravdu něžně nádherná... :-ó

30.04.2008 22:53:00 | Lota

Ty tedy umíš snít velmi poutavě.
Žasnu nad tím čarovným příběhem.

30.04.2008 21:25:00 | s.e.n

..chvějícími se prsty
rozepínám knoflík...
***J.s.

30.04.2008 20:09:00 | j.c.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí