OZO

OZO

Anotace: Taková blbina, která mě napadla, když jsem se dívala na ptáky na skládce. Ty jo, těch tam bylo.......:-)

Sbírka: Směsice všeho

Ptáci už vědí, dali si sraz
po drátech si píšou SMSky
"Přileťte všichni! Přileťte včas!
Dnes tu bude horrorr český!
Přileťte na OZO, když máte hlad.
Je tady jídlo, jsou tady lidé.
Přileťte ze všech stran, zůstanou snad.
Ať tady na vás, nějaký zbyde."
Ptáci už vědí a věděli dřív,
dřív než já věděla, že chci mít klid.
Zůstanu tady a počkám si na příliv,
zůstanu na OZu na věky hnít.
Nebo snít....?
Autor Silvie, 01.05.2008
Přečteno 233x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí