Po šichtě

Po šichtě

Anotace: - - -

Sbírka: Směsice všeho

Mít čistý stůl,
překrásně prostřený
a čekat na tě ráno,
až vrátíš se ke mně
ze směny,
tohle nám není přáno.
Tak hrajeme si
každý sám.
Ty bílý
a já černá.
Jaký tah udělat mám?
Škála nepřeberná
tahů, které dávají mat.
Ač chci,
tak nechci ti ho dát.
Teď lámu naše desatero
a kradu sobě každý den
z tvých úst
polibků devatero.
Záminkou,
je sladký sen.
Autor Silvie, 01.05.2008
Přečteno 229x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí