Májová

Májová

Anotace: :) Máj, krásný to čas

Začínám psát verše máji,
tam, kde je radosti a veselí k mání,
máj je čas krásy přírody,
období tvorby ve výtvory.

Malíři kreslí světlé zátiší,
v koutku, kde nikdo je neslyší,
tahy štětců vytváří emotivní díla,
v malířství je nedocenitelná síla.

Dýchá z toho mnoho jasu,
realita a střípky starých časů,
čarodějné pouto máje,
drží páry pohromadě.

Máj je pro někoho háj,
samota, kde rostou bílé růže,
místo, kde zavítá dívka,
co bude tě chtít za muže.
Autor Tomáš Přidal, 01.05.2008
Přečteno 224x
Tipy 1
Poslední tipující: Známá - Neznámá
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí