Vražda nebo sebevražda?

Vražda nebo sebevražda?

Anotace: vyluštění posílejte do 14 dnů na korespondenčním lístku na adresu p.o.box 435, vylosovaný luštitel vyhrává báseň zdarma.

.
V růžové ložnici
bez světla, jen při svíci
postava na seslici
nad stůl se sklání.

Dívka tu mladá
před pohledem zvadá
ač hezká přec bledá
jemnou svou dlaní

doteď pero svírala
svůj testament sepsala
tiše při tom plakala
a on stál za ní.

Připojila svoje jméno
všechno je už zpečetěno,
takové je její věno,
ona se nebrání.

Nu, už cvakl kohoutek,
je andělům na dotek,
jen poslední polibek,
pak zapomene na ni.
.
Autor Euka, 26.07.2005
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí