Už dávno se říká...

Už dávno se říká...

Anotace: asi jen špatný den

Už dávno se říká, o prvním máji,
jak krásný den to může být,
myšlenky tančí, duše je v háji,
slzy se pokouším
pod vlasy skrýt.

Už dávno Ti říkám,
že velká jsem holka,
že si své problémy vyřeším,
jenomže bez Tebe
mám v sobě prázdno,
už ani v hloupostech,
jako když nevěřím.

Už dávno se říká, o prvním máji,
že lásku schovává v povětří,
však mě dlaně zebou,
dech se mi tají,
fotky zakrývám pápěřím.
Autor forget-me-not, 01.05.2008
Přečteno 253x
Tipy 4
Poslední tipující: Martinecka23, Michael František, saddova
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No jo, hned jsem si vzpomněl na Máchu. :-))

01.05.2008 22:17:00 | Michael František

a já říkám o prvním máji, že je to další pitomej den, hned po valentynu...

01.05.2008 20:10:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí