Černá vrána..

Černá vrána..

Anotace: ..

Černá vrána
na okenním parapetu..
Dívá se do prázdna
vidí mou siluetu..

Hledám to ztracené..
Čekám až odlétne..
Kam jenom dohlédne.?
Možná čte z duše mé..

Hledám ten rým,
co proměnil se v stín..
Do očí padl jíl
a nevím, co teď s ním..

Kde je ten tichý kraj
a provoněný háj..

Jsem jako černota,
co životem si klopýtá..
Na očích vyschlé slzy,
co hořce moc mě bolí..

Okusit křídla vraní
a letět šťatná plání..

Chtěla bych..

Zbavit se trápení..
V dítě se proměnit..
Se štěstím žít..
Autor labuť, 02.05.2008
Přečteno 389x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, zena, bělásek, kavec, Bíša, Psavec, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...jenže ani ptáci to nemají lehké a ti co se moc lidem nepozdávájí , tak ti tuplem...
Být ptákem , není podle mne procházka růžovým sadem...
Jinak úhel pohledu na ptačí život je velice zajímavý a podnětný ...Jirka

02.05.2008 17:51:00 | kavec

Pěkně jsi to napsala.

02.05.2008 10:55:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí