Vesmír

Vesmír

Anotace: ...

Vesmírný dort
je plný svíček,
luna je nůž,jehož ostřím je třpyt,
každému ukrojí pouze kousíček,
aby směl svoje hvězdné sny snít.

Vesmír je celé moře hvězdné,
jež zdá se býti nekonečné,
v každém z nás kousek z něho se skví,
jsme součásti celku,to každý z nás ví.

Každý jsme součástí vesmíru,
jsme odděleni svitem
a propojeni pro víru
láskou-duší,srdcem.

Jsme spolu propojeni
jako vlákna v síti,
každý z nás je na ní
a každý to i cítí.

Vesmír je pavučina hvězd,
pavouk,jenž spřádá dál sítě,
vesmír je květ,jenž začal kvést,
každý jsme jeho dítě.
Autor Akrij8, 02.05.2008
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Mraveneček, Simísek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí