Naděje a činy zůstavají jen na nás!

Naděje a činy zůstavají jen na nás!

Anotace: Tahle báseň je napsána v takový menší depce asi za 10 minut...možná ji někdo nepochopí,ale já si u ní moc ulevila...

Vzít tak nůž do ruky
a přejet ostřím po žílách,
určitě příjdou jistý úlevy
a odejdou problémy,co jsou v nás.

Tohle nic neřeší,
řekni si to a promysli,
vždyť nejbližší člověk přichází,
pořád máme určitou naději.

Per to do mě, per,
tvoje názory,
zas příde tvrdá zem
a všechno zabolí.

Jak omluvit se mám,
to je tak těžké,
lidem, co kolem sebe mám,
slovo v ústech mi těžkne.

"Promiň mi" - to nikomu nestačí,
změň se, udělej to, i na tobě záleží,
přece to nic nestojí
a nejlepšího človíčka určitě potěší...

"Naděje a činy zůstávají jenom na nás!"
Autor Melounekk, 03.05.2008
Přečteno 368x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí