..klaním se Vám

..klaním se Vám

Anotace: ..jen pro ty vyvolené..

Žilo bylo jedno moc vzdělané klokočí
..které ubožákům dalo vzdělání…
Laskavost z něj hřála – jak když poskočí
…čišelo z něj zřejmé nadání…
V kraji „LITERu“ se zvěsti nesly o tom..
..jak je jedinečné…
Každý přál si..ať jej navštíví..
to klokočí v očích našich už je asi věčné!!
A kdo nezná ho..tak ať se zastydí…
Znalo totiž bonton,etiketu..
krásnou mluvou ke všem hovořilo
Ryzost povahy tím předvádělo světu…
a každého z nás tu každodenně ctilo..
Sečtělost a mluva – byly jeho předností
…charakter byl poskládaný z vlídnosti
..TAK JEN RAČTE DÁL..má VÝSOSTI!!
Pohovořte..já Vás pohostím…
Autor šuměnka, 27.07.2005
Přečteno 466x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí