Měsíční studna

Měsíční studna

Anotace: byl to.. jen sen?

Kde dávná síla elfů dřímá
Kam slunce, měsíc
Chodí spát
Kde v iluzích se milovat
Smí nejen naše dravá těla

Kéž na tebe bych zapomněla

A jak je náročné si lhát
Jen rozervanost spanilá
Snesla se v moři aerosolu
Nechceme nikdy
Slétnout dolů

Kde ke kořenům srdce váže
Zpěv bludiček zde
Nedokáže
Plášť noci ani utlumit

Za dne v ní slyším vlky výt
Dřív ozvěnou se plnila

A já
jsem nikdy nesnila
Autor Anima de Vries, 04.05.2008
Přečteno 372x
Tipy 15
Poslední tipující: hanele m., pejrak, Psavec, 0-0, Alan Black, estrellita, labuť, a_tao, Danah, WAYWARD, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi jak píšeš...

28.11.2008 22:28:00 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí