Opilec... nebo já?

Opilec... nebo já?

Anotace: Glo glo glo glo glóória....

Ej, skleničky cinkejte
a vy hoši, hrejte dál.
Nu, hostinský, dolijte,
piju tady stále sám.
Tak co to máte, pane drahý?
Absinth? Víno? Pivo? Rum?
Všechno sem, dokud platím,
rychle sem s tím, nos to sem,
jak krásně si mi motá zem.
Noste dál, já nechci vidět,
sebe, tebe, celej svět!
Dones další, už se točím,
už zas zpívat se mi chce.
Další korebel vodky dones,
já chci pít a nevědět.
Ty chceš prachy?
Tu je máš, drobný si nech,
už to znáš, chci jen pít
a čert vem prachy,
Pít jen chci a třes se strachy,
nemám dno a co je hlavní,
my co pijem, budem slavní!
Nos mi další, nemám dost,
další flašku, ať nemám zlost,
Hospodo, tak nalejvej,
nebuď na mě tolik zlej.
Už vidím trojmo, to je super,
svět je náhle nádhernej,
miluju to, chci jen pít,
pít a pít jen celej den!
Autor Johny Styx, 04.05.2008
Přečteno 226x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí