Kobra

Kobra

Anotace: takový jeden můj nápad

V koutě tiše sedí,
Jen trpělivě vyčkává,
Na prázdnotu hledí
Než jeho chvíle nastává.

Drápy tvrdě zatíná,
dravým pohledem vraždí,
Oběti tak napíná,
Až nakonec je zazdí.

Mrtvá těla skrytá v stěně,
Jež tajemství skrývají,
Jak za vraždou se hned žene,
oběti mu splývají.

Tolik mrtvých těl,
Která hrůzně křičela,
On jen tiše šel
A v koutě kobra syčela.

Kobra smrti, utrpení,
Symbol hrůzného podsvětí
i ďáblova udeření,
co přináší neštěstí.
Autor Lucyinka, 04.05.2008
Přečteno 242x
Tipy 2
Poslední tipující: Šerák
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc zajímavé.... poutavé.. líbí se mi:)

04.05.2008 23:21:00 | Šerák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí