Váhavá...

Váhavá...

Anotace: ...

Stojím na váze
ptám se sám sebe...
je možné udržet se v rovnováze?
je možné udržet nebe na zemi?
Na tenkém ledě v divokém tanci...
z chaosu hlava se točí
v praskotu těžko udržet balanci...
Šťastný ten,kdo se nenamočí…
Budu to zkoušet neustále
neboť ta chvíle věru za to stojí
v tom zlomku skryté krásy,
kdy tančím a ostatní svět stojí…
potom se rozjede
já už se neudržím...
do moře širého se nořím,
zpět mezi svými...
ztroskotanci...
Autor enigman, 05.05.2008
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: Žqáry, igniss, pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí