Básník

Básník

Anotace: Básník

Můj básníku dokonalý,
ty věřit musíš v sebe mnohem více.
Já chci ti dodat hodně síly,
až první básně vydáš světu.
Svět oblíbí si tvoje verše,
neboj, že tě odmítne.
Pro mne jsou jak slunce jasné,
mou duši každá zahřeje.
Čtu je, než jdu v noci spát,
pak sama po nich usínám.
Těším se, až budu s tebou,
navždy život prožívat.
Protože tě miluji,
já doufám v štěstí naše.
Já tobě život slibuji,
když půjčíš mi své verše.
Autor Jessy5428, 05.05.2008
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí