Láska

Láska

Anotace: Láska

Co je to láska?
Jen hřejivý pocit na srdci a na duši.
Pocit, který neumře a bude trvat věčně.
Není nikdo, kdo by ji nepoznal.
Snad nedal ji jen najevo a to není dobré.
Skrývat city se nikdy nevyplatí.
Jak mohou druzí poznat, že jsou milováni?
Naplní vás štěstím, něhou, okouzlí vás neskutečně.
Když poznáte ji vícekrát, tím více se ve vás vzbudí.
Silnější se časem stane a bude bez zábran.
Až jednou o tu pravou zavadíte,
Jděte s ní cestou života až na konečnou.
Nenechte si vzít tu příležitost.
Na konečné oddělí se duše od těla,
ale láska v jejich duši zůstane i nadále.
L
Autor Jessy5428, 05.05.2008
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí