grisaille...

grisaille...

Anotace: Rád se nejen pohybuji,ale i čekám…. čekání ponouká k zamyšlení…. dívám se na to co je i na to co zatím? není…

Jsem oblečen v šedé
tváře mám bledé
kadeře sivé
přítomný
oči nepřítomně snivé….
zakalený ….
šedivý ponurý den...
já popelavý….tetelím se v něm...
prohlížím si svět v šedým filtru
pohlcuju lámavý světlo z flitrů...
tancuju v nimbusu,
zbožňuju déšť!
sladký kapky dopadaj na pusu….
užívám si….
klaun v tomhle cirkusu….
muž
imaginární nůž...
krájím si šťavnatý jablka času...
v řezu vybírám jádra hvězd
jdu po svý cestě cest….
prach víry popelí se..
v srdeční síni...
duše si lebedí v jíní...
všichni jsme lidé
a přitom?
jedineční…
na talíři….olověném…
myšlenky víří v kruhu
nekonečném….
Barevní v šedi...
šedí jak litina….
pevní v tlaku...
i křehcí jak květina….
Autor enigman, 06.05.2008
Přečteno 391x
Tipy 5
Poslední tipující: Žqáry, igniss, monterka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

i na pohled šedivý - může být i barevný...svět

23.06.2008 01:20:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí