Přízraky

Přízraky

Anotace: letí pustinou, těla nemaje...

Přízraky bez těla
pustinou letí,
kvil od jejich rtů,
mrazí v kostech.

Přízraky bez těla
pustinou letí,
přináší beznaděj,
do duší všech lidí.

Přízraky bez těla
pustinou letí,
jak černá křídla
ketými se pyšní havrani.

Přízraky bez těla
pustinou letí,
pro hloupost svou
jsou navždy prokletí.

Přízraky bez těla
pustinou letí,
polibky temné
pro každého mají.

Přízraky bez těla
pustinou letí,
nemohou zastavit
nesmějí spočinout.

Přízraky bez těla
pustinou letí,
a já budu brzy
jedním z nich...
Autor Johny Styx, 06.05.2008
Přečteno 205x
Tipy 6
Poslední tipující: Tymi14, Lachailla, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutný, ale dobrý dílo :o)

14.05.2008 07:54:00 | Lachailla

čau styxi, tohle je dobré

08.05.2008 12:17:00 | neurobeat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí