23. července attacks

23. července attacks

Anotace: ...

Pár řádek v novinách,
stalo se tak a tam.
Z novin zbude jen prach,
kdo bojí se ran?

Nikdo nebude vzpomínat,
jak malý byl třesk,
jenž začal nás kolem hnát,
záblesk zářil jako blesk.

A žádný znás nevěděl kam,
jak utíkat davem,
jak oheň smál se kapkám,
krve pramen.

Pocit, když nevíš,
kde jsou ti nejbližší,
jako když sám se bojíš,
kdy příjde to nejtěžší

Očím náležel děs,
strach a porážka,
všech pocitů směs,
policie bezpečí náhražka.
Autor Tiki, 06.05.2008
Přečteno 257x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí