Srdce v duši

Srdce v duši

Anotace: :-)

„Jdi tam
Kam tě srdce táhne
Jdi tam
Kam tě duše nepustí
po tom co nesmíš
Se lépe sáhne
Než na to
Co ti duše odpustí….

Tvá ruka
Po tvém štěstí lapá
A pak tě upustí
Ptáš se kam?
To nikdo neví....

Zkus se zeptat
Svého srdce
Které buší
Pro tvůj hlas
A proto ti duše slíbí,
Že zabuší někdy zas.“
Autor hedvička, 07.05.2008
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí