S přítelkyní dávnou

S přítelkyní dávnou

Anotace: ...

Podzemní oranžové světlo.

Dveře.
Schody.
Dole.
Podzemní a beznadějné.
Nedá se utéct temným stínům čtyřnohých.

Obsluha.
Cigareta.
Kouř.
Cola.
Ticho...

Říká si //Ono přejde..//
_________
_________
_________
_________
_________
_________//..ale co když ne?!//
_________
_________
_________
_________
Beznaděj u stolu zákeřných židlí,znemožňujících pohyb.

Smích.

...žvást...

_________//Chci pryč!//
_________
_________
_________//HNED!!!//
Ticho...

To ticho je horší než beznaděj...
Autor Mana--, 07.05.2008
Přečteno 370x
Tipy 3
Poslední tipující: jedam, Modrý Anděl
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí