(ne)Vin(n)a

(ne)Vin(n)a

Anotace: +++

Jsem vina
svět jsem již spatřila!
jsem nevinna
me tělo jej teprv poznává.
Dýchám, tím pádem šanci mám.
Noha před nohu sunuta,
má karta ve hře osudů je pohnuta.
Není cesty zpět...
Autor Certain Expiry, 08.05.2008
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí