Epitaf

Epitaf

Anotace: Epitaf...

Epitaf

Dost už bylo proher víš,
Ten úděl asi nezměníš

Jsi jen tím kýms vždycky byl
Nevěříš v pomoc dobrých víl

Žil jsi tak jak mnohdy osud kázal
Leč často jen nití tobě ruce vázal

Člověk má vždycky na výběr
I když někdy těžký, žel

Nermuť se však. Už konec je
Máš před sebou strom naděje

Naň vylezeš jak stokrát kdysi
Pro ovoce co plní mísy

Až na vrchol

Pak už jen ty a pohled nahoru
Do navždy svobodného prostoru

A před očima slova zříš
Just paint the world with….a jak už víš
Autor annike, 08.05.2008
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí