Cynismus

Cynismus

Anotace: :(

bojím se samoty,
bojím se ze mne už nikdo nebude milovat,
bojím že Tě neuvidím,
neumím bez tebe žít,
nedokážu bez tebe žít,
je mi to líto kam až to zašlo....
...nevím co konám....
....odpusť že ti pořád říkám
MILUJU TĚ
Autor Sinister, 09.05.2008
Přečteno 236x
Tipy 4
Poslední tipující: malá čarodejnice wiggová netopýrková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí