Konec workoholika

Konec workoholika

Anotace: aneb když máte šéfovou

Nejsem už mladej ani pružnej,
hlásí se roky, tak to uznej.
Víš, že si tě stále velmi cením,
dělám pro tě s plným nasazením,
bohužel v pauze polední
už sbírám síly poslední.
Nestíhám všechno, řeknu to krátce:
Od teď buď postel - anebo práce.
Autor Enšpígl, 09.05.2008
Přečteno 239x
Tipy 4
Poslední tipující: Myghael - the Lord of Absurdity, fialová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí