Cesta

Cesta

Anotace: ...

Dnes, když odjela jsem od tebe,
slzy na krajíčku vyvstaly.
Já nechci stále prožívat,
naše denní odloučení.
Můj život patří jenom tobě,
skončí, až oba budem v hrobě.
Má láska obletěla celý svět,
je jen tvá, to musíš sám vědět.
Ať se děje cokoliv,
pro mě žiješ jenom ty.
Připadám si s tebou krásná,
tvá květinka velmi vzácná.

Když navracím se k tobě,
mé oči štěstím jiskří.
S tebou pocítím to teplo,
které duši obohatí.
Já nikdy nepocítím nudu,
když ležíš sladce vedle mě.
I ticho pro mě moc znamená,
když slova nenalezneme.
Já vím, že tě chci stále mít,
vedle tebe krásný život žít.
Autor Jessy5428, 10.05.2008
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí