...

...

Anotace: další moje báseň...

Jedné bouřlivé noci,
já procházím se dnem.
Ten celičký měsíc,
je zářivým sluncem.

Mé slzy padají,
na již mokrou zem.
A ač se nezdají,
jsou jen suchým snem.

Můj úsměv úšklebkem,
jenž vysmívá se životu.
Vždy bylo mým snem,
vyplnit tu prázdnotu.

Mé ruce mrtvé jsou,
a přesto plné života.
Zdalipak unesou,
břímě tohoto života.

A z čeho poučení plyne?
Že vše ač dané,
může být jiné,
než se zpočátku zdálo.
Autor Nomen, 10.05.2008
Přečteno 215x
Tipy 1
Poslední tipující: saddova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no ze zacatku nic moc, pak se mi to zalibilo a tak celkovy dojem je, ze si ten tip zaslouzis :)

10.05.2008 20:13:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí