Hrnečku vař....

Hrnečku vař....

Anotace: ...

Hrneček vaří…
I já jsem po uši
v té navařené kaši…
Jen občas vymaním se
a vykřiknu:,,Dost,,...
Kdosi mi ruku podal,
já vyšvihnul se na visutý most…
Bez řečí…jenom jsem tam seděl…
díval se do Nikam a lelkovatěl…
Pojď taky!...
Chytni se a sedni ke mně
budeme chvíli sedět tiše
na malém kousku země…
Než zase někdo řekne:
,,Hrnečku vař!,,….
Hmota nám zalije
ty naše uvolněné duše...
Skočíme zpátky...
zatvrzelí do té kaše…
Autor enigman, 11.05.2008
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, maena, W.O.K.O.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí