Nedokončená...

Nedokončená...

Anotace: ...otazníky, otazníky a zase jen otazníky...:o)

Utíkám do časů,
vracím se zpět...
Co bylo včera,
už nevrátí se dnes...
Hledám své já,
co ztratilo směr,
kteroupak cestou,
dál nechat se vést?
Autor Aniba, 29.07.2005
Přečteno 350x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí