Kéž by se to nestalo.

Kéž by se to nestalo.

Anotace: nevěděla jsem titulek , tak je zvláštní.

Proč lituji toho co jsem udělala,
Proč lituji toho co jsem neudělala,
Proč jsem jen taková,
Proč bolí mě duše má.

Já chci být jiná,
Nechci už být smutná,
Kéž by šlo napravit co jsem udělala.
O pár měsíců vrátit čas, to bych si přála.

Jenže čas nelze vrátit,
aspoň na moment zastavit,
ale to také nelze,
překročilo by to meze.

Tak jak jen napravit chyby,
nebaví mě hra na kdyby,
co kdyby jsme udělali to,
a co kdybych udělala tamto?

Ne, tyto otázky nemají cenu,
ale za jakou cenu jsem udělala tuhle ztrátu?
Proč jsem se nechalka ovlivnit,
Kéž by to šlo změnit.

Jenže jak???
Autor Danča-frogie, 11.05.2008
Přečteno 377x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Zasněný básník
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tyy jo, to je smutný :o)
Ale pěkný a pravdivý. Nic než chvála.

11.05.2008 18:46:00 | Zasněný básník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí