Novodobá indiánka

Novodobá indiánka

Anotace: Skalpuje bodíky

Nežije ve stanu,
v klidu domova na polstrované židli sedí.
Neloví bizony,
na modravou zář monitoru svého PC hledí.

Místo lasem,
s válečnými barvani ve tvářích,
mrská urážkami
ve svých subjektivních komentářích.

Nemusí už vyřezávat
symboly na mučednickém kůlu,
stačí jenom myškou klikat,
připisovat k bodům nulu.

Samou zvědavostí nespím
a už se těším převelice,
až tu spatřím superbáseň
od Klokočí - bojovnice.
Autor Mourek, 29.07.2005
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí