Být jako zrádný kronikář

Být jako zrádný kronikář

Anotace: Prostě jednou jenom vnímat a psát.

Namočím pero do tvých očí
A potom se ti budu smát
Kdysi jsem možná byla kat
Ty stránky už zpět neotočíš

Za sebou spálím všechny mosty
Abych si nezmazala šaty
I cit se měří na karáty
Tam, za závěsem ctižádosti

Po vodě pluji vstřícná svodům
Tak nasbírej svou porci bodů
Když oddávám se slabosti

Kronikou srdce probírám se
Svědomím v každé stinné stránce
Žár vtištěný až ke kosti
Autor Anima de Vries, 11.05.2008
Přečteno 301x
Tipy 6
Poslední tipující: pejrak, 0-0, labuť, just me, Flamy, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...dobré.

11.05.2008 22:02:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí