Studánky

Studánky

Anotace: jak čas jde...(věnováno)

U vyschlé studánky stojím žízivá,
tráva žloutne, květy opadaly,
v dáli ptačí píseň doznívá...
zbylo jen strniště a vykácený les.
Kde je ta studánka,ptám se,
kde je mé dětství, mládí dnes?
Čas létem jen proletěl
a podzim už ke mě natahuje své supí drápky,
studánky vyschly a stejně jak v mé tváři,
na zemi zbyly po nich jen bílé mapky.
Jsem sama a kolem mne plouží se tajemné stíny
prý jiná jsem, však ne jen já
i svět je jiný.
Čas změnil mou podobu
a na stříbro proměnil mé kdysi zlaté vlasy
však čas změni i mé myšlení
a duši oblékl do větší krásy...
Autor staruska, 12.05.2008
Přečteno 260x
Tipy 5
Poslední tipující: kroužek, Holis, Kyle
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chybička se vloudila - žíznivá, má býti -

12.05.2008 14:31:00 | staruska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí