Ztráta kamarádky

Ztráta kamarádky

Anotace: Vzpomínka na nejlepší kamarádku Petru Krausovou...

Ztráta kamarádky

Tak jako není moře nekonečné,
tak ani naše kamarádství nebylo věčné.
Bylas pro mě jako sestra,
kterou sem nikdy nepoznala.
Bylas ta,
které sem vždy ráda pomáhala.

Já byla ten,
co se za Tebe postavil.
Já byla ten kdo Tě nezradil.

A teď,vše je pryč,
jako když vítr zafouká.
Jen bolest a vzpomínka,
s tím se mé srdce potlouká.

Naše společné zájmy se vytratily,
naše společné plány se vypařily.
Možná jsi to tak chtěla,
možná jsem Ti míň věřit měla.
nevím,
vybrala sis,teď už nic vrátit nejde,
ale já už tady pro Tebe nebudu až Tě to přejde...
Autor andíleček, 12.05.2008
Přečteno 736x
Tipy 2
Poslední tipující: jesterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí