naše láska

naše láska

Anotace: přečtěte si to.... Asi je to kraviína,ale posuďte sami.............

Když jsem tě poprvé uviděla,
nikdy jsem nevěděla,
že ty vstoupíš do srdce mého,
a že já se ujmu tvého.
Jak hořící šíp nás ta láska zasáhla,
náruč nám dokořán rozpřáhla.
Když jsi mě nachvíli opustil
a šel jsi pryč,
v mém srdci pláč jsi spustil
a vzal jsis na mě bič.
Chvíli nám trvalo než jsme to srovnali,
ale pochvíli naše srdce opět plesali.
Chyběl jsi mi ty to víš...
A nebyl to jen pouhý chtíč..
byla to láska,
ktero jsem doposavad nepoznala,
byla to sázka,
na život a na smrt.
Byla to toha,
která mě zaplavila,
Byla to čmouha,
která se mi v srdci nakreslila.
Ta láska je jak bumerang,
zahodíš jí a ona se vrátí.
nepřeji si ať se naše láska ztratí.
Autor Katýsek, 12.05.2008
Přečteno 262x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není to kravina, řekl bych, že je to celkem adekvátní dílo životní fázi, ve které se zřejmě nacházíš. Jen piš dál, určitě porosteš.

12.05.2008 17:23:00 | CorrimsonTom

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí