Óda na Tebe

Óda na Tebe

Anotace: Měla jsem napsat ódu, tak ji tedy píšu :D

Vlk vyje do ticha noci,
vyje, dokud bude moci.
Pěje píseň pro Tebe,
vyje přitom na nebe.

Černá panteřice opodál stojí,
ódu na Tebe nejistě smolí.
Neboť vše vedle dokonalosti
vypadá jako dítě malichernosti.

Její verše zní...

Brzy utonu v těch Tvých
očích nebezpečně modrých.
Při úsměvu Tvém pomalu taji,
odstíny ohně na tváři si hrají.

Skály pohledem svým ničíš,
na kameny přitom křičíš.
Balvan na rameno vezmeš
a daleko jej odneseš.

Do míst, kde holýma
rukama chrám stavíš,
upíjíš přitom vína
a své dílo slavíš.

Jindy proti jiným bojuješ
a vždy sebejistě vyhraješ.
Všichni máme se Ti klanět,
jinak dostaneme kloubů zánět.

Jsi prostě všemohoucí Bůh,
pán mých milovaných duh.
Autor Wyrda, 12.05.2008
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Flow Calipso
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí