Klaun s úsměvem Amy Smart

Klaun s úsměvem Amy Smart

Anotace: kdo nalezne skryté poselství vyhrává lístek do cirkusu

už zase sem
v tom šílenym kole

dotknu se pletiva
a křičim na cirkusáka
chci sem trochu piva
a on se jen usměje
a hodí mi kus chleba

nabijí vzduchovku bang bang
__nemáš štěstí hochu
na
vem si aspoň rybičku

zírám na něj
ze svý klece
stojí u ruskýho kola
tam někde dole
zmáčkne čudlík
a kolo začne zrychlovat

zmáčkne další
sedadla se uvolní
a lidi letí
vzduchem

cirkusák
se ďábelsky směje
je celkem spokojenej
a zapálí si dýmku

chtěl sem pivo
křiknu na něj
hele mladej
neser

otevřu klec
a pustim lvy
medvědy
a klauny

odcházim pryč
lidi šílí křičí utíkají
a brečí

a já jen jdu
a cirkusák se na mě směje
Autor f393n6, 12.05.2008
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: její alter ego, animovaný medvídek Pů, ztracená, maena
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Esi to je to,co myslím o tobě,tak...tak je to teda hodně drsný..

01.06.2008 18:34:00 | animovaný medvídek Pů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí