Má duše

Má duše

Anotace: Už tu není.

Z mého těla duše vzlétá,
tak jak vítr fouká.
Nelítostně vlasy splétá,
v dáli siréna hlasitě houká.

Pistole vypadla mi z dlaní,
nevím přesně jaké ráže.
Někdo k mrtvolné tváři se sklání,
k tváři mokré od krve a pláče.

Již je pozdě, mí drazí...
Supi hladově se slétají.
Nechť už nikdy láska vaz mi srazí!!
Andělé mezi sebe už mě vítají...
Autor saigonek, 12.05.2008
Přečteno 317x
Tipy 2
Poslední tipující: lalej
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí