Lehká holka

Lehká holka

Anotace: Básnička o lehký holce...možná i trochu pesimistický a nedávající smysl??? jak se to vezme...

Jak prchavý okamžik vzpomínka uniká,
tak přátelství je chvilka malinká,
věčnost je nekonečná a nekonečnost věčná,
láska je křehká a vášní sžíravá,
tak kráso, nechtěj být nekonečná,
pak už nudí, když holka je lehká.

Jdi domů vyspi se s prvním, druhým,
jen ať nikdo neví, jak jsi chudý,
tvá mysl strádá a tělo je chabé,
ztratila jsi všechno, co je ti drahé.

Listy padaj, zima se blíží,
není možné, že se s někým sblíží,
láska a přátelství jsou tragické,
v tvým životě je všechno tak kritické.

Už se nechtěj znát, jsi jen troska,
z celýho života zbyla jdiná ledová kostka,
nejsi už nic a nikdy nebudeš,
z fetu se nevyhrabeš, jen dál šlapat budeš.

Nepřijde nikdo, nikoho nemáš,
jen snad tvrdýho dealera, se kterým šu*áš.
Kdyby sis tenkrát vážila toho, cos měla,
tak dneska bys na koncertě pěla.

Mělas krásný hlas, co zněl krásou,
mohlas mít kluka, kterej tě miloval celou,
hodila jsi všechno za hlavu,
jen kvůli blbýmu zamilovanýmu stavu.
Právě ten tě do všeho zatáhl
a všechnu tvou krásu do popelnice smetl.

Pro toho, kdo tě miloval, jsi už jen lehká holka,
která není nic než šéfova loutka...
Autor Ivas.22, 13.05.2008
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: Seanko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to pěkné a srozumítelné.

11.03.2009 21:25:00 | Seanko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí