Věnováno S...

Věnováno S...

Anotace: protože ji miluji....ale je pozdě...když jsem jí tohle složila, zemřela...je to jen snůška keců,protože člověk vše pochopí až ten dotyčný zemře

Mám strach z nedostatku času,
protože smrt už nabrušuje si svou kosu.
Pár kostlivců nad ránem bolavým,
jak jen říci tvým očím neviným.

Že už v dálce slyším umíráček znít,
přísahám, že navždy kousek tebe v srdci budu mít.
Mé slzy padají na tvou hlavu,
že ty to nevzdáš přesvědčuji sebe samu.

+++
Mám strach, že tě jednou najdu nehybně ležet,
a že jak se zachovat nebudu vědět.
Jak jen říct obličeji tvýmu,
věkem znavenýmu.

Že se musíme rozloučit,
a že i tvá smrt dobré věci musí posloužit./ říkala máma/
Jsem s tebou a ty to víš,
v hloubi duše doufám, že v boji nepolevíš.
++++

A nebylo by lepší ji.....
Ne! Neříkej to slovo...
Zní tak hrozně...krutě...
Neříkej...a ty...
Bojuj!
Ach prosím...
+++
Autor whiolet, 13.05.2008
Přečteno 314x
Tipy 13
Poslední tipující: Lorraine, fuu, WhiteSkull, Azazen, Chancer, Ishtar, Rbb, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jenom beznaděj.

15.05.2008 12:26:00 | whiolet

To je ten úplně nejhorší pocit co znám - není pomoci, není naděje...

13.05.2008 22:24:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí